Sinds 1921

EORI NUMMER

EORI NUMMER

Met het EORI nummer kunnen bedrijven in alle lidstaten van de Europese Unie op dezelfde manier worden geïdentificeerd. Het EORI nummer heeft men nodig bij het opmaken van douanedocumentatie bijvoorbeeld bij het doen van uitvoeraangiften of invoeraangiften. Het EORI nummer bestaat in Nederland uit NL+9 cijfers veelal is het EORI nummer een afgeleide van het BTW nummer -B01. Per bedrijf wordt 1 EORI nummer toegekend. Filialen gebruiken het EORI nummer van de hoofdvestiging.

EORI nummer= Economic Operators Registration and Identification

Aanvragen EORI nummer

EORI nummer van anderen bedrijven opvragen

Uiteraard kunnen wij helpen met bovengenoemde zaken. Jac. Goenee is ruim 94 jaar Douane Expediteur.

Waar kunnen wij u nog meer mee van dienst zijn?

Allereerst kunt u bij ons terecht wanneer u internationaal zaken doet of wilt gaan doen, wij geven terdege advies. Vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van alle douanetechnische vergunningen om uw aangiften zo nauwkeurig mogelijk op te maken. Denk aan aangifte ten invoer, uitvoeraangifte en vervoersdocumentatie. Indien certificaten benodigd zijn zoals het EUR1 of het CVO kunnen wij deze digitaal opmaken. Ook hebben wij een uitgebreid buitenlands netwerk, mochten er douanetechnische kwesties zijn buiten Nederland.

Jac. Goenee Algemeen

De firma Jac. Goenee is officieel gevestigd op 1 januari 1926 volgens de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Utrecht. Uit onofficiële papieren timmert de firma Goenee vanaf 1921 aan de weg. Opgericht te Utrecht aan de aan de Oudegracht 71 te Utrecht door dhr. Jacobus Goenee. In 1941 is het bedrijf voortgezet onder de naam Jac. Goenee, Internationaal Expeditiekantoor en Douaneagent, door dhr Jacobus Goenee Junior. Tegenwoordig zitten wij in de Meern. Overigens kunnen wij douanedocumentatie vanuit het hele land voor u verzorgen.

Wij helpen u douanetechnisch graag op weg.

 

 

Geef een reactie

-->
-->