Sinds 1921

Douane Expediteur

Vanaf 1921 zorgen wij, als Douane Expediteur, vanuit Utrecht voor alle douaneformaliteiten. Het opmaken van douanedocumentatie kan overal in Nederland, en gebeurt elektronisch. U hoeft niet met uw goederen langs ons kantoor te komen.

Douane Expediteur, wat doet hij eigenlijk voor je?

Wanneer een bedrijf internationaal zaken doet, komen er veel douane administratieve formaliteiten bij kijken. Met name wanneer de goederen aan een niet EU-land worden geleverd. Een goede Douane Expediteur kan deze taken op zich nemen.

De Douane Expediteur kan o.a. zorgen voor:

  • douane aangiften in al zijn varianten
  • aanvragen van benodigde vergunningen
  • opmaken en aanvragen van de juiste certificaten
  • contact leggen met de rederijen in de haven;
  • organiseren van het transport;
  • terdege advies geeft;
  • vlot handelt;

Kortom een Douane Expediteur moet zorgen dat uw goederen veilig, vlot en zo voordelig mogelijk op plaat van bestemming worden afgeleverd.

Betrouwbaarheid van uw Douane Expediteur

Wat erg belangrijk is dat uw Douane Expediteur betrouwbaar is. Hoe kunt u dit toetsen? Een belangrijke graadmeter is dat men AEO gecertificeerd is.  AEO gecertificeerde bedrijven worden van top tot teen doorgelicht door de douane. Heeft men altijd volgens de douaneregels gewerkt? Zijn vergunningen weleens in getrokken geweest? Heeft men afgelopen jaren bekeuringen gekregen? Is het bedrijf gezond? Heeft men de administratie op orde? Zijn bedrijfsprocessen goed in kaart gebracht?

Jac. Goenee Douane Expediteur heeft sinds 2011 AEO gecertificeerd zijn op het gebied van veiligheid en/of douanevereenvoudigingen.

Jac. Goenee Douane Expediteur vanaf 1921…

Volgens het handelsregister Kamer van Koophandel en Fabrieken te Utrecht is Jac. Goenee B.V. officieel gevestigd op 1 januari 1926, maar uit onofficiële papieren timmert de firma Goenee al vanaf 1921 aan de weg. Opgericht te Utrecht aan de Oudegracht 71 door Dhr. Jacobus Goenee. Vanaf 22 november 1941 is het bedrijf voortgezet onder de naam Jac. Goenee, Internationaal Expeditiekantoor en Douane-agent, door Dhr. Jacobus Goenee Junior. Tegenwoordig is Jac. Goenee B.V. gevestigd in de Meern op Damzigt 67.

Jac. Goenee Douane Expediteur heeft alle douanevergunningen die nodig zijn om uw zaken netjes af te kunnen handelen.

 

Geef een reactie

-->
-->